Kindercoach

OOSTENRIJK - Meerdere scholen Oostenrijk

DETAILS KINDERCOACH CURSUS

  1 dag - cursus Kindercoach Nederland

   Zaterdag 20 november 2021 

    Snowworld Zoetermeer

CURSUS KINDERCOACH

Enkele skischolen zoeken kindercoaches die de jongste kinderen kunnen opvangen in de skischool. Hiervoor zoeken we jongens en meiden die ervaring hebben in de kinderopvang, in een animatieteam, een pedagogische opleiding of op een andere manier (werk)ervaring hebben opgedaan met jonge kinderen.

Werk jij graag met die allerkleinste van 2-3 jaar? Dan is dit baantje wellicht iets voor jou! De kinderen worden bezig gehouden met spelletjes zowel binnen als buiten in de sneeuw. Ze krijgen vaak al spelenderwijs skiles in het kinderland.

Als kindercoach heb je een basiskennis nodig voor het skiën, maar een skilerarenopleiding is niet nodig. In plaats daarvan kun je bij ons een verkorte cursus volgen waarbij we je klaarstomen voor deze leuke baan.

Ben je benieuwd hoe de ervaringen van Kindercoach Hester waren? Ze verteld je er meer over in haar blog.

INHOUD CURSUS

De cursus Kindercoach krijg je de volgende onderdelen:

-Skitraining voor kinderen
-Kinderspelletjes
-Duitse vaktermen
-Lesgeefopdracht

We regelen ook voor iedere deelnemer een leuke baan in Oostenrijk voor de hele winter!

Maximaal 20 plekken per seizoen dus wacht niet te lang met aanmelden!

Testimonials

WAT KUN JE VERWACHTEN

Snowlife onderscheidt zich doordat wij een uitgebreid netwerk van skischolen hebben in Oostenrijk. Nadat je de cursus met succes hebt afgerond kun je aan de slag bij een leuke skischool die bij jou past. Je kunt bij verschillende skischolen aan de slag in Hinterglemm, Kleinwalsertal, Brixen im Thale, Westendorf, Alpendorf, Serfaus en nog enkele plaatsen meer. Er zijn slechts een beperkt aantal vacatures beschikbaar.
Je krijgt van ons een uitgebreid handboek. Hierin staan Duitse vaktermen, voorbeeld oefeningen die je goed kunt gebruiken tijdens het lesgeven, een inpaklijst en nog veel meer handige informatie. Hiermee kun je je goed voorbereiden op je werkperiode in Oostenrijk.
In het handboek krijg je uitleg over de manier waarop de verzekering in elkaar zit. Het kan zijn dat je via je eigen Nederlandse zorgverzekering verzekerd blijft of dat je via de Oostenrijkse Krankenkasseversicherung verzekerd wordt. Daarnaast raden we een goede reisverzekering aan, waarbij het is toegestaan om langere tijd naar het buitenland te gaan én te werken.
Voor de thuisblijvers is het vaak spannend als zoon, dochter of vriend(in) een seizoen naar Oostenrijk gaat. Wij begrijpen dat en daarom houden wij rekening met thuisblijvers. In de informatiemap staan een inpaklijst en nog meer handige tips. De thuisblijvers krijgen zelf ook een mailing met de belangrijkste gegevens, zoals het adres van de skischool en ons noodnummer;

KIES JOUW PAKKET

Kindercoach
Basic pakket
150,-

Kindercoach

✔ cursusdag in Nederland
✔ incl. liftpas
✔ Cursusboek
✔ Leuke job bij een skischool
✔ Groepsapp om ideeën uit te wisselen

AANMELDEN -> info@snowlife.nl