SNOWBOARD

OOSTENRIJK - Kaprun

DETAILS OPLEINDING

  8 dagen - opleiding in Oostenrijk

  Bekijk data - word enthousiast!

  Schrijf je in - aanmeldformulier

8-DAAGSE VERKORTE SNOWBOARD ANWÄRTER

We bieden nu speciaal voor Anwärter skileraren een verkorte snowboardopleiding aan. Je behaalt hiermee ook het diploma Anwärter snowboard en bent daarna als duaalleraar inzetbaar in de skischool. Deze verkorte opleiding duurt 8 dagen, waarvan 2 dagen voorbereiding met Snowlife trainers en 6 dagen opleiding met SBSSV.

Zoals je wellicht nog weet van de Ski Anwärter worden er naast de examenonderdelen nog veel meer thema’s behandeld tijdens de opleiding. Denk aan de methodische aufbau en de Lehrauftritt. Hierdoor is er niet zoveel tijd om op de examenonderdelen te trainen. Bij deze 8-daagse verkorte opleiding gaan we eerst 2 dagen intensief trainen op de examenonderdelen, zodat je meer kans van slagen hebt.

’s Avonds organiseren we een leuke teambuildingactiviteit, zodat je je snowlife-teamgenoten al wat beter leert kennen.  

Deze opleiding is ook geschikt voor Landes 1 skileraren die graag hun Landes 2 zouden willen halen. Daarvoor is een Anwärter in het snowboarden sinds 2017 verplicht.

INHOUD OPLEIDING

De Snowboard Anwärter bestaat, net zoals de Ski Anwärter uit een Lehrauftritt waarbij jouw kennis van de ‘Methodische Aufbau’ getest wordt. Daarnaast krijg je enkele theorievakken in het snowboarden met een bijbehorende theorietest.

De praktijkonderdelen zijn onderverdeeld in 2 delen.

1) Schulefahren:

  • Rutschen/kanten
  • Driftturn
  • Methodische Freestyle fahrt

2) Geländefahren:

  • Carving turns
  • Rythmuswechsel
  • Freie Geländefahrt

Testimonials

WAT KUN JE VERWACHTEN

Tijdens de verkorte snowboardopleiding organiseren we teambuildingsactiviteiten zodat je je Snowlife-teamgenoten beter leert kennen. Samen maken we er niet alleen een super leerzame, maar ook een supergave tijd van!
Je krijgt in het online skileraren-handboek extra hoofdstukken waarin je informatie kan vinden over de snowboard opleiding. Je leest daarin meer terug over de inhoud van de opleiding, voorbeeld oefeningen en andere handige tips!
Ook nu worden de thuisblijvers niet vergeten. Ze krijgen van ons gedetailleerde informatie over waar we zijn en wat we gaan doen. Bovendien is het Snowlife team bij vragen dag (en nacht) bereikbaar voor de thuisblijvers.
Als je na je Ski Anwärter graag de snowboard Anwärter volgt dan heb je mogelijkerwijs nieuw snowboardmateriaal nodig. Hiervoor kun je tegen fikse kortingen terecht bij Sportwinkel Wim Jaquet in Amersfoort.

KIES JOUW PAKKET

AANDACHTSPUNTEN

1) Let op; je kan alleen aan de verkorte snowboard opleiding deelnemen als je 6 dagen, ofwel 1 volle werkweek lesgeefervaring hebt in een Oostenrijkse skischool.

2) Ben je lid van de skilerarenvereniging in het Salzburgerland? Dan krijg je maar liefst € 70,- korting. Wil je in aanmerking komen voor die lidmaatschap van € 39,-, dan dien je werkzaam te zijn bij een skischool in het Salzburgerland.

KOSTEN & DATA

2017

11-01-2018 – Kitzsteinhorn Kaprun - € 1.365,-
5-03-2018 – regio Flachau/Alpendorf - € 1.365,-

Note: Heb je al een liftpas van het gebied en slaap je in een skischoolaccommodatie in de buurt van de opleiding? Dan kun je een fikse korting krijgen! Informeer naar de mogelijkheden!

Snowboard verkort
Snowboard verkort
1.365,-

Snowboard verkort

✔ 2 dagen voorbereidingstraining
✔ 6-daagse opleiding
✔ 8 x overnachting obv halfpension
✔ Cursusmateriaal & liftpas
✔ Leuke job bij een skischool
✔ Toegang tot het skilerarenhandboek

AANMELDEN
Extra snowboardtraining
Extra snowboardtraining
50,-
AANRADER

Extra snowboardtraining

✔ 4 uur snowboardtraining in NL
✔ Video analyse
✔ Theorie bespreking
✔ Vóór het seizoen, in oktober

AANMELDEN