SNOWBOARD

OOSTENRIJK - Kaprun

DETAILS OPLEINDING

  6 dagen - opleiding in Oostenrijk

  Bekijk data - word enthousiast!

  Schrijf je in - aanmeldformulier

6-DAAGSE VERKORTE SNOWBOARD ANWÄRTER

We bieden nu speciaal voor Anwärter skileraren een verkorte snowboard opleiding aan. Je behaalt hiermee ook het diploma Anwärter snowboard en bent daarmee als duaalleraar inzetbaar in de skischool. Deze verkorte opleiding duurt 6 dagen.

Zoals je wellicht nog weet van de Ski Anwärter worden er naast de examenonderdelen nog veel meer thema’s behandeld tijdens de opleiding. Bijvoorbeeld de methodische aufbau en de Lehrauftritt. Daardoor is er niet zoveel tijd om op de examenonderdelen te trainen. Daarom bieden we bij deze 6-daagse verkorte opleiding een extra trainingsdag aan in Nederland waarbij we gaan trainen op de examenonderdelen, zodat je meer kans van slagen hebt.

Deze snowboard opleiding is daarnaast ook geschikt voor Landes 1 skileraren die graag hun Landes 2 zouden willen halen. Daarvoor is een Anwärter in het snowboarden sinds 2017 verplicht.

INHOUD OPLEIDING

De Snowboard Anwärter bestaat, net zoals de Ski Anwärter uit een Lehrauftritt waarbij jouw kennis van de ‘Methodische Aufbau’ getest wordt. Daarnaast krijg je enkele theorievakken in het snowboarden met een bijbehorende theorietest.

De praktijkonderdelen zijn onderverdeeld in 2 delen.

1) Schulefahren:

  • Rutschen/kanten
  • Driftturn
  • Methodische Freestyle fahrt

2) Geländefahren:

  • Carving turns
  • Rythmuswechsel
  • Freie Geländefahrt

Testimonials

WAT KUN JE VERWACHTEN

Tijdens de verkorte snowboard opleiding organiseren we teambuildingsactiviteiten zodat je je Snowlife-teamgenoten beter leert kennen. Kortom, we maken er samen niet alleen een super leerzame, maar ook een supergave tijd van!
Snowlife heeft een skileraren App met onder andere adressen, data, voorbeeld oefeningen, Duitse woordenlijsten, een inpaklijst en nog veel meer handige tips op zowel Appstore als Google Play. Daarmee kan je het overal inzien zonder dat je papieren bij je hoeft te dragen. Je krijgt je eigen persoonlijke toegangscode en hebt daarmee toegang tot je eigen account met specifieke informatie over de opleiding en skischool.
Ook nu worden de thuisblijvers niet vergeten. Ze krijgen van ons gedetailleerde informatie over waar we zijn en wat we gaan doen. Bovendien is het Snowlife team bij vragen dag (en nacht) bereikbaar voor de thuisblijvers.
Als je na je Ski Anwärter graag de snowboard Anwärter volgt dan heb je mogelijkerwijs nieuw snowboardmateriaal nodig. Hiervoor kun je tegen fikse kortingen terecht bij Sportwinkel DAKA in Amersfoort.

KIES JOUW PAKKET

AANDACHTSPUNTEN

1) Let op; je kan alleen aan de verkorte snowboard opleiding deelnemen als je 6 dagen, ofwel 1 volle werkweek lesgeefervaring hebt in een Oostenrijkse skischool.

2) Ben je lid van de skilerarenvereniging in het Salzburgerland? Dan krijg je maar liefst € 70,- korting. Wil je in aanmerking komen voor die lidmaatschap van € 45,-, dan dien je werkzaam te zijn bij een skischool in het Salzburgerland.

KOSTEN & DATA

2020

TBD

Note: Heb je al een liftpas van het gebied en slaap je in een skischoolaccommodatie in de buurt van de opleiding? Dan kun je een fikse korting krijgen! Informeer naar de mogelijkheden!

Snowboard verkort
Snowboard verkort
1.485,-

Snowboard verkort


✔ 6-daagse opleiding
✔ 5 x overnachting obv halfpension
✔ Cursusboek & liftpas
✔ Leuke job bij een skischool
✔ Toegang tot de Snowlife Skileraren App

AANMELDEN
Extra snowboardtraining
Extra snowboardtraining
75,-
AANRADER

Extra snowboardtraining

✔ 4 uur snowboardtraining in NL
✔ Video analyse
✔ Theorie bespreking
✔ Vóór het seizoen, in oktober

AANMELDEN