SNOWLIFE APP

In de Snowlife-App staat handige informatie over de opleiding, over de skischool waar je gaat werken, een inpaklijst, tips voor je verzekering en nog veel meer!

Je krijgt toegang tot de Snowlife-App nadat je de aanbetaling hebt gedaan. Je ontvangt dan een mail met jouw persoonlijke inloggegevens. Hiermee kun je je verder voorbereiden op je tijd in Oostenrijk.

De App is verkrijgbaar in de Appstore en Google Play.

Snowlife App voor skileraren

 

DUITSE ZELFSTUDIEMODULES

De deelnemers van de Duitse les krijgen toegang tot de online zelfstudiemodules. Deze zijn te vinden door in te loggen op onze website of in de Snowlife-App. De inlogcode voor de Duitse zelfstudiemodules op onze website is hetzelfde als voor de Snowlife-App.

De zelfstudiemodules bestaan uit thema’s die je veel met het lesgeven zult gaan gebruiken. Vergeet die naamvallen maar! We richten ons echt op ‘skileraren Duits’. Denk aan onderwerpen zoals; communiceren met de skischool, Anwärter theorie, Mittagsessen, Erste Hilfe, etc.

De zelfstudiemodules bestaan uit woordenlijsten en verschillende soorten oefeningen, zoals woordpuzzels, luister-, vertaal- en spreekoefeningen. Hierbij maken we gebruik van afbeeldingen, video- en audiofragmenten, zodat je op een leuke manier al bezig kan zijn met Skileraren Duits.

Zelfstudiemodules Duits voor skileraren