Ben jij met Valentijn in een Oostenrijks skigebied? Zoek jij nog een leuke date voor die avond? Ga op zoek naar een skileraar! Wij zetten de 6 belangrijkste redenen nog eens op een rijtje.

1. Hij heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt
Passie is een drijfveer. Door zijn passie te volgen doet hij iets wat hij echt leuk vindt en zo gaat hij met plezier naar zijn werk, is super gemotiveerd en betrokken bij zijn werkzaamheden. Dit betekent dat hij enthousiast is, veel energie heeft en niet snel chagrijnig is. Erg belangrijk voor jullie gezellige date.

2. Een skileraar is een échte sportman
De hele dag op de ski’s in de hogen bergen vergt natuurlijk conditie en een flinke partij sterke spieren. Waarbij leg day niet wordt overgeslagen, wat tevens belangrijk is voor die strakke kont die op ieders wish list staat. Een skileraar heeft doorzettingsvermogen en staat dag in dag uit te sporten op zijn ski’s. Door zijn sterke spieren straalt hij zelfvertrouwen uit en spieren zijn nu eenmaal hartstikke sexy.

3. Skileraren kunnen goed babbelen, luisteren en motiveren
Om een goede skileraar te zijn, moet hij naast skiën ook een praatje kunnen maken met iedereen. Een skileraar motiveert zijn skiklas zodat een ieder zijn doel bereikt en beter leert skiën. Motiveren doet hij doormiddel van te luisteren. Hij moet goed kunnen luisteren naar zowel kinderen als ouderen en in ze inleven om er een fantastische tijd van te maken. Elke dag, elke week en elke maand zijn het weer nieuwe mensen die met hem communiceren zowel op als naast de piste. Een sociale skileraar met een goede babbel is waar op je op zit te wachten, dan valt de date in ieder geval niet stil.

4. Ideaal als je zelf beter wilt leren skiën
Date nummer 1 was een waar succes en de vervolg date zit er sowieso aan te komen. Nu ben jij wellicht op vakantie en wil je graag net wat beter leren skiën of wat extra skitechnieken leren. Ideaal dus als je de tweede date kan combineren met zijn passie voor skiën en jouw streven naar verbetering. Twee vliegen in één klap.

5. Een skileraar kent het gebied en kan je alle verborgen pareltjes laten zien
Ben je nieuw in het gebied of kom je er elk jaar tijdens de krokusvakantie, gegarandeerd dat de skileraar nog nét een van die verbogen pareltjes aan je kan laten zien. Hij kent echt alle ins and outs van het gebied en kan een date nog specialer maken door je de verbogen schatten te laten zien waar je normaliter niet zo snel komt.

6. Hij spreekt goed Duits, hij kan dus alles mooi voor je vertalen
Een drankje bestellen in de après-ski lukt vaak nog wel in het Duits, maar wanneer er weer eens iemand een heel liftgesprek in het Duits tegen je begint, hoef je nu niet ongemakkelijk te lachen en naar voren te staren maar kan je date je mooi helpen. Of wanneer er bij je terugkomst in Nederland een Duitse toets op je ligt te wachten: laat hem dan even helpen met de voorbereiding. Óf wil je volgend jaar ook graag skilerares worden en kan je Duits nog wel wat opfrissing gebruiken, dan heb je daar nu met hem de kans voor.

Previous reading
Working Holiday Visum Canada aanvragen
Next reading
Lesgeven: Racemonsters tot Volwassen Beginners!