Ik bedacht pas toen de winter daadwerkelijk begon dat ik graag skileraar wilde worden. Bij Snowlife kreeg ik de mogelijkheid om mij nog last-minute aan te melden en direct voor de rest van het seizoen naar Oostenrijk te vertrekken. Met succes, want ik had de tijd van mijn leven!

Het bericht wat ik die avond stuurde aan familie en vrienden die toen pas door hadden dat ik dit avontuur was begonnen.
Het bericht wat ik die avond stuurde aan familie en vrienden die toen pas door hadden dat ik dit avontuur was begonnen.

Mijn avontuur begon in Sneek, Friesland waar ik 5 dagen in de week op en neer reisde naar Groningen. Het leven was gewoon en mijn opleiding paste niet echt bij mij. Tot dat ik de avond voor dat de Anwärter (eerste skilerarenopleiding) begon, bedacht om skileraar te worden.

Dus.. Zo gezegd zo gedaan had ik die avond een berichtje gezet op de site van Snowlife en nog geen 4 uur later wist ik het; Ik word skileraar!’. Ik kon het zelf nog niet geloven maar zat die nacht al in de auto op weg naar Schiphol. Om vervolgens in Maria alm aan de opleiding te beginnen. Dit met grote dank aan Snowlife want zonder hun snelle contact was dit meesterlijke avontuur niet doorgegaan.

Hier kwam ik aan in Maria en direct was het goed. Gezellige mede skileraren, goede begeleiding van staatlich geprufte skileraren en top sneeuw de ingrediënten voor een super mooie 11-daagse Anwärter opleiding.

In de tijd dat ik bezig was met mijn Anwärter heeft Snowlife er voor gezorgd dat ik dat ik bij skischool Fürstauer in Saalbach ben aangenomen. Ik heb hier 2 maanden lesgegeven hier heb ik de tijd van mijn leven gehad met poedersneeuw, te gekke skileraren en al die mini-mensjes die je meester noemen.

 

Life begin’s when you come out of your comfort zone 

 

 

 

Previous reading
Het skilerarenpak
Next reading
8 tips om de opleiding in 1 x te halen