Skiën in de zomer, kan dat?? Het verbaast veel mensen, maar skiën in de zomer kan zeker! Uiteraard niet in alle skigebieden, want de meeste kleuren mooi groen in de zomer, maar wel op de gletsjers, in de ‘eeuwige’ sneeuw.

Het blijft wel een beetje gek, want het kan in het dal 30 graden zijn, maar ondanks dat ligt er boven toch een pak sneeuw op je te wachten. Beneden stap je op slippers de deur uit en boven op de gletsjer wissel je die snel om voor skischoenen. Overdag lekker trainen in de sneeuw, meestal in een lekker zonnetje. ‘s Avonds ga je lekker nog even op het terras zitten, wandelen of zelfs een keertje zwemmen. Dat is natuurlijk een hele bijzondere ervaring!

Zoals ieder jaar zijn er komende zomer ook weer verschillende opleidingen gepland. Je kan de opleiding tot skileraar, snowboardleraar of de duaal (ski+snowboard) opleiding doen. Bekijk de data.

Corona-Garantie-regeling
De Anwärter opleidingen zijn officieel erkende praktijkopleidingen en daardoor kunnen de opleidingen ondanks de huidige Corona maatregelen gewoon doorgaan. En anders hebben wij de Corona Garantieregelingen waarmee je kosteloos kan verzetten of annuleren. Kijk hier voor meer info over deze regeling.

Uiteraard houden wij ons tijdens de opleiding aan de Corona regels die op dat moment gelden. Zoals afstand houden, er worden mondkapjes gedragen in het hotel en de skiliften en de theorielessen volg je online in je hotelkamer. Inmiddels hebben we ervaren dat we ook met deze maatregelen samen een super gave tijd in de sneeuw kunnen hebben!

Door Snowlife heb ik een super leuke en gezellige tijd gehad tijdens de zomeropleiding in Kaprun. Doordat we vooraf al kennis hadden gemaakt met onze groep gingen we in Oostenrijk gelijk een gezellige tijd tegemoet. Je maakt vrienden voor het leven!

Jelmer van der Neut
Jelmer van der Neut, juli 2020
Tom van der Linden, zomer 2020
Tom van der Linden, juli 2020
Previous reading
7 tips om je anwärter in één keer te halen
Next reading
Stage vacatures