"Neukirchen is een zeer gezellig Oostenrijks dorpje, met een uiterst gezellige Après-ski en het niet al te grote gebied is ideaal voor het lesgeven." - Frauke Taselaar, skilerares Neukirchen

WILDKOGEL

FEITJES WILDKOGEL ARENA

  • 75 km piste en liftpas mogelijk voor Zillertal en KitzSki
  • Super kindvriendelijk skigebied met veel blauwe pistes
  • Persoonlijke sfeer in de skischolen
  • Authentieke dorpjes met gezellige Après-ski
  • Langste verlichte rodelbaan van de wereld (14 km)

WILDKOGEL ARENA

De Wildkogel Arena ligt aan de dorpen Neukirchen en Bramberg. Het gebied kent 75km aan piste en dit maakt het een overzichtelijk gebied met keuze uit zowel blauwe, rode als zwarte pistes. Voor diegene die in het weekend meer piste kilometers willen skiën, kunnen met de skibus naar de Zillertal Arena. Dit ligt op 20 minuten afstand met Gerlos en Königsleiten.

Doordat het gebied een gunstige geografische ligging heeft, namelijk op de noordhellingen gesitueerd, is de sneeuw vaak van goede kwaliteit en zorgt het voor een prachtige omgeving. De Wildkogel Arena staat bekend als een familiair gebied, waar veel gezinnen op af komen en waar de sfeer super persoonlijk is. We werken samen met twee skischolen in dit skigebied waarvan de skileraren altijd heel goed met elkaar omgaan. Onderlinge rivaliteit kennen ze hier niet. Vandaar dat de sfeer in de après-ski altijd heel gezellig is.

 

Testimonials