SNOWLIFE - Snowlife Skilerarenopleidingen sinds 2010

Voorbereiding_skileraar

Wij zagen dat veel skileraren onvoorbereid naar Oostenrijk gingen en niet iedereen kwam hierdoor op de juiste plek terecht. Op de opleiding krijg je les in de skitechnieken, maar er komt meer bij kijken als je een seizoen naar Oostenrijk gaat. Wat verwacht een skischool bijvoorbeeld van jou? Wij kennen alle skischooleigenaren persoonlijk zodat we precies weten waar je terecht gaat komen.

Wij zijn Snowlife

Toen wij zelf als skileraar in Oostenrijk aan de slag gingen werden wij ontzetten in het diepe gegooid. Er komt best veel op je af. Dat kon beter! Wij zijn Snowlife begonnen in 2010 om ervoor te zorgen dat Nederlandse en Belgische leraren beter voorbereid en met meer plezier beginnen aan hun droombaan in de sneeuw! Er komen bijvoorbeeld veel dingen bij kijken, zoals; wat is bijvoorbeeld de juiste opleiding? Of hoe kies ik een geschikt skigebied en waar wil ik dan werken? Spreek ik voldoende Duits of hoe kan ik dat verbeteren? En dan hebben we het nog niet eens gehad over verzekeringen, wat neem je mee aan bagage en ga zo maar door! Maar ook voor skischolen is het lastig om de juiste mensen te selecteren.

Skischolen kiezen nu bewust voor skileraren die een voorbereiding hebben gevolgd in Nederland zodat de verwachtingen van skischool en skileraar beter op elkaar zijn afgestemd en het seizoen een vliegende start kan hebben. En dat is tenslotte wat iedereen wil; een fantastisch seizoen ervaren vanaf minuut 1. Want geloof ons; dit wordt écht de tijd van je leven!

MELD JE AAN!

Yuri

Oprichter/
skitrainer

Door Snowlife kan Yuri het hele jaar met zijn passie bezig zijn: wintersport! Hij geeft al bijna 10 jaar skiles en is bovendien bekend in alle skigebieden.

Monique

Oprichter

Monique is de spin in het web bij Snowlife en verzorgt alles achter de schermen. Ze geeft zelf de training kinderbegeleidster en is veel in Oostenrijk.

Margrethe

Media & Office Manager

Margrethe is een echte wintersportfanaat en is bekend met de vele gebieden in het Salzburgerland. Als media & Office Manager bij Snowlife werkt ze altijd met haar passie.

Tyrone

Skitrainer

Tyrone is naast piloot een fanatieke wintersporter. Hij heeft de opleiding Landes 2 afgerond en brengt zijn enthousiasme graag over op nieuwe skileraren.

Sem

Ski/
snowboardtrainer

Met lesgeefervaring in Flachau en Gerlos kan Sem goed uitleggen hoe het is om skileraar te zijn. Hij heeft zijn toelatingstest tot de Staatliche opleiding gehaald.

Mike

Skitrainer

Mike is in de winter meer in de sneeuw dan in Nederland te vinden. Zijn eerst seizoen is al meer dan 10 jaar geleden! Ook hij kan geen genoeg krijgen van wintersport.

Kaj

Skitrainer

Ooit is Kaj zelf via Snowlife naar Saalbach gegaan en hij raakte daar meteen verslaafd. Nu enkele jaren verder geeft hij graag training aan nieuwe Snowlife-leraren.

Diederik

Skitrainer

Diederik is door de jaren heen een halve Oostenrijker geworden 😉 Hij heeft in verschillende gebieden gewerkt als Landes 2 leraar, waaronder in Serfaus-Fiss.

Coen

Skitrainer

Als er iemand vol enthousiasme kan vertellen is het Coen wel. Hij heeft meerdere opleidingen gedaan en vind het skilerarenleven het mooiste wat er is.

Alexander

Snowboard chef

Alex is ’s winters in Zell am See te vinden en geeft dan ski- én snowboardles. Bij Snowlife geeft hij het liefste snowboardtraining, want daar ligt zijn grootste passie.

Anne

Skitrainer

Anne geeft voor Snowlife graag skitrainingen. Zelf heeft ze meerdere seizoenen in Hinterglemm gewerkt als Landes 1 leraar en vertelt graag over haar eigen ervaringen.

Daan

Skitrainer

Daan heeft enkele seizoenen lesgegeven in Hinterglemm en daar ook Anne leren kennen. Samen geven ze nog steeds graag les en skitraining bij Snowlife.