LANDES BOARD

16-DAAGSE LANDES OPLEIDING – SNOWBOARDLERAAR

Met deze 16-daagse opleiding leer je de vervolgstappen in de theorie na de Anwärter opleiding. In tegenstelling tot het bij de ski-opleiding is er bij het snowboarden slechts 1 Landes opleiding. Na het volgen van deze opleiding mag je gevorderde snowboarders lesgeven. Het aller gaafste is dat je weer met Staatlich opgeleide trainers op de piste staat en nog veel beter zal leren skiën!

De opleiding bestaat bij Snowlife uit 3 dagen voorbereidingstraining waarin we ons richten op de examenonderdelen, zoals buckels skiën. Met Nederlandse trainers ga je je alvast voorbereiden op de daadwerkelijke 13-daagse Landes opleiding die duurt. De eerste dagen zijn lekker ontspannen, want we richten ons alleen op het snowboarden en niet op de theorie.  ’s Avonds staan er gezellige activiteiten op het programma om elkaar beter te leren kennen.

INHOUD OPLEIDING

Zodra de voorbereidingstraining voorbij is, volgt een dag freestyle op twintips zodat je de basiskennis mee krijgt van tricks in het funpark en op de piste. Hierna kun je een New School programma draaien met kindergroepen waarbij je ze allerlei pistetricks leert. Super leuk om te doen natuurlijk, want dit is waar je de wat oudere kinderen enthousiast mee krijgt!

De overige dagen ga je enerzijds trainen op de examenonderdelen; buckels, carven kurze radien en carven lange radien.
Anderzijds krijg je, net als bij je Anwärter opleiding, les in het lesgeven. Hoe ga je die gevorderde nóg beter leren skiën? Daar hoort ook weer een Lehrauftritt bij en natuurlijk theorievakken met een bijbehorend theorie examen.

De theorie onderdelen bestaan uit: Bewegungslehre, Unterrichtslehre, Trainingslehre, Kinder- und Jugendunterricht, Erste Hilfe, Alpinkunde, Freestyle, Skigeschichte, Kommunikation/Präsentation en English.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Tijdens de Landes opleiding organiseren we teambuildingsactiviteiten zodat je je Snowlife-teamgenoten beter leert kennen. Samen maken we er niet alleen een super leerzame, maar ook een supergave tijd van!
Je krijgt in het online skileraren-handboek extra hoofdstukken waarin je informatie kan vinden over de Landes opleiding. Je leest daarin meer terug over de inhoud van de opleiding, voorbeeld oefeningen en andere handige tips!
Niet alleen tijdens de Anwärter opleiding, maar ook tijdens de Landes opleiding worden de thuisblijvers niet vergeten. Ze krijgen van ons gedetailleerde informatie over waar we zijn en wat we gaan doen. Bovendien is het Snowlife team bij vragen dag (en nacht) bereikbaar voor de thuisblijvers.
Het kan zijn dat je na je Anwärter opleiding zoveel beter hebt leren snowboarden dat je toe bent aan ander snowboardmateriaal. Hiervoor kun je tegen fikse kortingen terecht bij Sportwinkel Daka in Amersfoort.

KIES JOUW PAKKET

VOORDELIG PRO PAKKET TOP!

De Landes 1 opleiding is te boeken als onderdeel van het Anwärter-Pro pakket of het is eventueel later los bij te boeken. Indien je het direct bij het Anwärter-Pro pakket aanschaft dan is het voordeliger. Je krijgt dan € 100,- korting.

AANDACHTSPUNTEN

1) Je kan alleen aan de Landes 1 opleiding deelnemen als je 12 dagen, ofwel 2 volle werkweken lesgeefervaring hebt in een skischool.
2) Ben je lid van de skilerarenvereniging in het Salzburgerland? Dan krijg je maar liefst € 70,- korting. Wil je in aanmerking komen voor die lidmaatschap van € 39,-, dan dien je werkzaam te zijn bij een skischool in het Salzburgerland.


KOSTEN & DATA

2018-2019

28-03-2019 - Kitzsteinhorn Kaprun - € 2.185,-

Note: Heb je al een liftpas van het gebied en slaap je in een skischoolaccommodatie in de buurt van de opleiding? Dan kun je een fikse korting krijgen! Informeer naar de mogelijkheden!

Landes
UITDAGING
2.185,-

Landes

✔ 3 dagen voorbereidingstraining;
✔ 13 dagen Landes;
✔ 15 overnachtingen incl. halfpension;
✔ Cursusmateriaal & incl. liftpas;
✔ Leuke job bij een skischool
✔ Toegang tot het skilerarenhandboek

AANMELDEN
Pro pakket
Pro pakket
4.355,-
POPULAIR

Pro pakket

✔ Introdag in Nederland;
✔ 10-daagse Anwärter opleiding;
✔ 9 x overnachting obv halfpension;
✔ Cursusmateriaal & liftpas;
✔ Leuke job bij een skischool
✔ Toegang tot het skilerarenhandboek
✔ Duitse bijles
✔ Trainingsweekend
✔ Vervolgopleiding: Landes incl 3 dgn-voorbereidingstraining, onderdak en liftpas

Aanmelden