LANDES SKI

OOSTENRIJK - Kaprun, Flachau, Hinterglemm

DETAILS OPLEINDING

  10 dagen - opleiding in Oostenrijk

  Bekijk data - word enthousiast!

  Schrijf je in - aanmeldformulier

10-DAAGSE LANDES 1 OPLEIDING – SKILERAAR

Met de Landes 1 10-daagse opleiding leer je de vervolgstappen in de theorie na de Anwärter opleiding. Nadat je de Landes 1 opleiding hebt gehaald mag je licht gevorderde tot gevorderde skiërs lesgeven. Het aller gaafste is dat je weer met Staatlich opgeleide trainers op de piste staat en nog veel beter zal leren skiën!

INHOUD OPLEIDING

Een dag freestylen op twintips zodat je de basiskennis mee krijgt van tricks in het funpark en op de piste. Hierna kun je een New School programma draaien met kindergroepen waarbij je ze allerlei pistetricks leert. Super leuk om te doen natuurlijk, want dit is waar je de wat oudere kinderen enthousiast mee krijgt!

De overige dagen ga je enerzijds trainen op de examenonderdelen; buckels, carven kurze radien en carven lange radien.
Anderzijds krijg je, net als bij je Anwärter opleiding les in het lesgeven. Want hoe ga je die gevorderde nóg beter leren skiën? Daar hoort ook weer een Lehrauftritt bij en natuurlijk theorievakken met een bijbehorend theorie examen.

De theorie onderdelen bestaan uit: Bewegungslehre, Unterrichtslehre, Trainingslehre, Kinder- und Jugendunterricht, Erste Hilfe, Alpinkunde, Freestyle, Skigeschichte, Kommunikation/Präsentation en English.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Tijdens de Landes opleiding organiseren we teambuildingsactiviteiten waardoor je je Snowlife-teamgenoten beter leert kennen. Samen maken we er niet alleen een super leerzame, maar ook een supergave tijd van!
Niet alleen tijdens de Anwärter opleiding, maar ook tijdens de Landes opleiding worden de thuisblijvers niet vergeten. Ze krijgen van ons gedetailleerde informatie over waar we zijn en wat we gaan doen. Bovendien is het Snowlife team bij vragen dag (en nacht) bereikbaar voor de thuisblijvers.
Het kan zijn dat je na je Anwärter opleiding zoveel beter hebt leren skiën dat je toe bent aan ander skimateriaal. Veel skileraren maken bijvoorbeeld tijdens hun seizoen de overstap van short turn naar long turn ski’s. Hiervoor kun je tegen fikse kortingen terecht bij Sportwinkel Daka in Amersfoort.

KIES JOUW PAKKET

VOORDELIG PRO PAKKET TOP!

De Landes 1 opleiding is te boeken als onderdeel van het Anwärter-Pro pakket of het is eventueel later los bij te boeken. Indien je het direct bij het Anwärter-Pro pakket aanschaft dan is het voordeliger. Je krijgt dan € 100,- korting.

AANDACHTSPUNTEN

1) Je kan alleen aan de Landes 1 opleiding deelnemen als je 12 dagen, ofwel 2 volle werkweken lesgeefervaring hebt in een skischool.
2) Ben je lid van de skilerarenvereniging in het Salzburgerland? Dan krijg je maar liefst € 70,- korting. Wil je in aanmerking komen voor die lidmaatschap van € 45,-, dan dien je werkzaam te zijn bij een skischool in het Salzburgerland.

Landes 1
UITDAGING
1.495,-
VANAF

Landes 1


✔ 10 dagen Landes 1;
✔ 10 overnachtingen incl. halfpension;
✔ Cursusboek & incl. liftpas;
✔ Leuke job bij een skischool;
✔ Toegang tot de Snowlife Skileraren App

AANMELDEN
Pro pakket
Pro pakket
3.590,-
POPULAIR

Pro pakket


Introdag in Nederland;
✔ 11-daagse SKI Anwärter opleiding;
✔ 10 x overnachting obv halfpension;
✔ Cursusboek & liftpas;
✔ Leuke job bij een skischool
✔ Toegang tot de Snowlife Skileraren App
Duitse bijles
Trainingsweekend
✔ Vervolgopleiding: Landes 1 incl overnachting en liftpas

Aanmelden
Pro pakket
Pro pakket
3.935,-
POPULAIR

Pro pakket


Introdag in Nederland;
✔ 16-daagse DUAAL Anwärter opleiding;
✔ 16 x overnachting obv halfpension;
✔ Cursusboek & liftpas;
✔ Leuke job bij een skischool
✔ Toegang tot de Snowlife Skileraren App
Duitse bijles
Trainingsweekend
✔ Vervolgopleiding: Landes 1 incl overnachting en liftpas

Aanmelden