Goede voorbereiding
- Skilerarenopleiding

Wil jij graag skileraar worden? Kom dan naar onze introdag. We bereiden je tijdens deze leuke dag voor op de skileraren-opleiding Oostenrijk.

Je krijgt uitleg over de snowboard- & skileraren-opleiding en over het werken in Oostenrijk. Je krijgt een korte opfrissingsles Duits en een skitraining waarin we de examenonderdelen van de opleiding gaan laten zien. Hierdoor weet je straks goed wat je kunt verwachten tijdens de snowboard- & skilerarenopleiding Oostenrijk.

Bovendien sluiten we de dag af met een gezellige après-ski borrel, zodat je beter kennis kunt maken met andere deelnemers van de skilerarenopleiding en/of je toekomstige collega's. Je kan ook nog praten met de ski instructeurs die ook veel ervaring hebben met het werken in Oostenrijk.


Voor wie?
- fanatieke wintersporters

De introdag is bedoeld voor iedereen die overweegt om skileraar te worden. We zijn op zoek naar fanatieke wintersporters die een passie hebben voor de sneeuw. Je moet het leuk vinden om dit over te brengen op andere en een redelijk skiniveau hebben. Tijdens de skitraining op de introdag kun je advies krijgen of je skiniveau toereikend is voor de Anwärter opleiding.

Ook als je nog twijfelt of het beroep van skileraar of skilerares in Oostenrijk iets voor jou is dan ben je van harte welkom op de introdag. Je krijgt ongetwijfeld een veel beter beeld van wat je kan verwachten van de skilerarenopleiding in Oostenrijk en het werken als skileraar.

Spreek ook met ervaren ski instructeurs die hebben lesgegeven in Oostenrijk. Zij kunnen je ook van alles vertellen over hun ervaringen in de sneeuw.


Introdag skilerarenopleiding
- Dagprogramma

10.30-10.45 uur - Ontvangst met koffie/thee
10.45-11.45 uur - Presentatie over de skilerarenopleiding en werken in Oostenrijk
11.45-12.45 uur - Duitse opfrissingsles
12.45-13.30 uur - Lunchpauze
13.30-15.30 uur - Skileraren- en snowboardtraining
15.30-16.30 uur - Après-ski borrel

De introdag is gratis en vrijblijvend te volgen. Je betaalt alleen de kosten voor je eigen liftpas en lunch.
Indien nodig wordt het programma gewijzigd op basis van de dan geldende richtlijnen van het RIVM.


Skileraar worden?- Aanmelden