DUITSE LES

DUITSE BIJLES- voor skileraren

DETAILS BIJLES

    6 uur groepsles - 2x 3uur van 19.00 tot 22.00 uur

  4 uur zelfstudie - of meer als je Duitse basis beperkt is

   10 Zelfstudiemodules - Online

     Vredenburg Vergadercentrum - Utrecht

INTENSIEVE DUITSE LES

Als je twijfelt over de Duitse taal dan kun je je goed voorbereiden met de Duitse bijles voor skileraren. Je krijgt les van een ervaren skileraar met jaren ervaring in het lesgeven in Oostenrijk. De docentes weten precies welke onderwerpen en vaktermen van belang zijn voor een skileraar. Jullie nemen samen de technische stappen van de skitechniek door en oefenen in het spreken voor allerlei verschillende situaties.

Zo zal je beter in staat zijn om de theorie tijdens de opleiding te volgen, maar ook om een praatje te maken met de kinderen uit je groepje, met ouders of je chef. De bijles biedt je handvatten die je als skileraar direct in de praktijk kan toepassen tijdens de opleiding, in de skischool en tijdens het lesgeven.

NIEUW: ZELFSTUDIEMODULES

Naast de twee groepslessen krijg je ook nog tien zelfstudiemodules. Hieronder geven we je alvast een heel klein voorproefje op de Module 1. Dit is pas de inleiding van de module die gaat over ‘jezelf voorstellen’. Hier horen ook diverse oefeningen bij die je zelf thuis kan maken, zo vaak als jij nodig hebt.

Tijdens de zelfstudiemodules leer je nieuwe woorden door verschillende oefeningen te maken. Daar zitten vertaaloefeningen bij, luisteroefeningen en spreekoefeningen.

 

Voor data zie: overzicht kosten & data

Testimonials