Werken als Skileraar- Wat een ervaring!

Voor langere tijd naar het buitenland gaan is heel bijzonder. Om er te werken en mee te draaien in het lokale leven is helemaal uniek! Je ervaart de Oostenrijkse of Canadese cultuur zowel tijdens het werk als daarbuiten. Als skileraar leer je bovendien voor een groep te staan en je verbetert je Duitse of Engelse taal. Je moet organisatorisch sterk zijn, creatief, flexibel en je zult nog veel beter leren skiën!

Samen met je collega’s bouw je een hechte band op en zul je vriendschappen voor het leven opdoen!

Let op: vanaf 18 jaar kun je een heel seizoen lesgeven. Als je jonger dan 18 jaar bent, dan kun je werken in de schoolvakanties (kerst, krokus, Pasen) en/of in de maand februari.


Skigebieden- Wat is jouw droombestemming?

Je kan bij Snowlife kiezen voor heel veel verschillende bestemmingen!

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. De ene wil graag in een kleinere persoonlijke skischool werken, de ander selecteert een gebied op de grote van het Funpark. Weer een ander let op de trainingsmogelijkheden binnen de skischool of gaat daar heen waar familie en/of vrienden heen gaan op vakantie. Allemaal verschillende wensen dus!

Wij zijn bekend in alle skigebieden in Oostenrijk en kennen de skischooleigenaren daar persoonlijk. We helpen je graag bij je keuze voor een skigebied! Neem gerust contact met ons op om hier samen over na te denken.

En als je dan straks in Oostenrijk aan het werk bent dan proberen we je even op te zoeken voor een biertje, want we zijn altijd benieuwd hoe het met je gaat!

Leraar worden- dat is een super uniek,
leerzaam en onvergetelijk avontuur!


Volgende stap