Erkende Anwärter opleiding - Een gave uitdaging!

De opleiding die je via Snowlife volgt is de internationaal erkende Anwärter opleiding. De Anwärter is het eerste Oostenrijkse diploma dat je kunt halen als je skileraar of snowboardleraar wilt worden.

Na het behalen van het Anwärter diploma ben je gekwalificeerd om beginners en licht gevorderde les te geven. Dat kan zijn aan volwassenen of kinderen, in groepslessen of privélessen. Je kunt hier werken in Oostenrijk, maar ook in verschillende andere landen.

Ga jij ook je Anwärter halen bij Snowlife? Dan regelen wij ook een toffe baan voor je. Je kunt met het Anwärter diploma in heel Oostenrijk aan de slag. Wij werken veel verschillende skischolen samen. Laat het ons weten als je hulp nodig hebt bij de keuze van een leuk skigebied.

 

Het opleidingssysteem in Oostenrijk bestaat uit verschillende opleidingen:

1. Anwärter opleiding;

2. Landes 1 opleiding;

3. Landes 2 opleiding;

4. Alpinkurs - off-piste opleiding;

5. Staatliche opleiding;

 


Skileraar

 

De meest gekozen Anwärter opleiding is de opleiding tot skileraar. Als Anwärter skileraar ga je beginners en licht gevorderde lesgeven. Je leert hoe ze balans moeten houden op de ski’s, hoe ze moeten remmen, bochten maken en nog veel meer.

    Oostenrijk 


 

Snowboardleraar

 

Als Anwärter snowboardleraar werk je veel met kinderen vanaf 8 jaar of met volwassenen. Je leert je gasten rutschen, bochten maken met drift turns, misschien nog wat piste tricks en nog veel meer. Let er wel op dat er minder werk is voor snowboardleraren.

    Oostenrijk 


Ski/snowboardleraar

 

De ideale Anwärter opleiding als je kunt snowboarden én skiën. Doordat je breder inzetbaar bent, kun je overal aan de slag. Veel skischolen nemen alleen nog ski/snowboardleraren aan, in plaats van snowboardleraren. Je krijgt zo het beste van 2 werelden en hebt altijd voldoende werk.

    Oostenrijk


 

Wat heeft Snowlife jou te bieden?

  - Uitgebreide voorbereidingstraining;

  - Persoonlijke begeleiding;

  - De hoogst opgeleide trainers;

  - 80-90% Slagingspercentage;

  - Baangarantie bij een leuke skischool;

  - Veel leuke nieuwe vrienden!