VERVOER

VERVOER- Zell am See

De opleidingen worden gegeven in Oostenrijk. In de zomer en het najaar in Kaprun, in januari in Maria Alm en in maart in Hinterglemm. Door samen met medecursisten en collega’s naar Oostenrijk te reizen begint het avontuur al in Nederland. En zeg nou zelf, samen is het gezelliger dan alleen!

Er zijn meerdere manieren waarop je naar Oostenrijk kunt reizen. Je kunt bijvoorbeeld gaan carpoolen. Wij brengen je graag in contact met de andere skileraren. Daarnaast organiseren we trein- en busreizen zodat je voordelig en gezellig met de rest van de groep naar Oostenrijk kunt reizen.

BUSREIS

Voor de opleidingen tot skileraar in december organiseren wij een busreis speciaal voor skileraren, zodat je voordelig naar Oostenrijk kunt reizen.

Je wordt aan het einde van de volgende ochtend afgezet bij de accommodatie in Kaprun. Je hebt dan nog de tijd om eventueel skimateriaal te huren of het dorp te verkennen. Om 14.00 uur kun je inchecken en om 16.00 uur word je verwacht in de studiezaal van de accommodatie. Het is mogelijk om skimateriaal mee te nemen, hiervoor huren we extra bagageruimte. De toeslag voor een complete set (ski’s, stokken en skischoenen) bedraagt € 15,-.

TREINREIS

Voor diverse opleidingen in Oostenrijk organiseren we een gezamenlijke treinreis. De groep stapt op in Utrecht en reist met de nachttrein naar München. Vanuit daar pakken jullie de trein naar Zell am See. Het laatste stukje kan met de lijnbus die vanuit het station in Zell am See voor de deur van de accommodatie in Kaprun stopt.

€ 149,- enkele reis
€ 298,- retour reis

REISSCHEMA BUSREIS

  19:30 uur - Vertrek Amsterdam

  20:30 uur - Vertrek Utrecht

  11:30 uur - Verwachte aankomst Kaprun

REISSCHEMA TREINREIS

  20:30 uur - Verzamelen Utrecht Centraal

  20:59 uur - Vertrek Utrecht Centraal

  10:17 uur - Verwachte aankomst Zell am See
(vervolg per lijnbus)